Coșul de Cumpărături

No products in the cart.

Terapii

Colonhidroterapie

Colonhidroterapia este o modalitate blândă și eficientă de curățare și detoxifiere a colonului. Procedura implică utilizarea apei calde, filtrate pentru a elimina deșeurile și toxinele acumulate din intestinul gros. 

Acest lucru ajută la îmbunătățirea digestiei generale, la întărirea sistemului imunitar și la promovarea bunăstării generale.

Colonhidroterapia este o experiență confortabilă și relaxantă, iar mulți oameni spun că se simt mai ușori și mai energici după tratament.

Terapie vibrațională prin sunet

Terapia vibrațională cu sunet este o abordare holistică care utilizează puterea vibrațiilor sonore pentru a promova vindecarea și echilibrul în corp, minte și spirit. 

Se bazează pe principiul că totul în univers este într-o stare constantă de vibrație și că sunetul poate fi folosit pentru a afecta pozitiv aceste vibrații din corp.

Sunetele generate de aceste instrumente au un impact pozitiv asupra centrilor energetici ai corpului, cunoscuți sub numele de chakre. Acest lucru ajută la eliberarea blocajelor și promovează un sentiment de echilibru și bunăstare.

Terapia de Biofeedback (Biorezonanță)

Biorezonanța este o abordare modernă de diagnosticare și tratament bazată pe principiile fizicii cuantice, utilizată ca alternativă la medicina tradițională.

Aceasta analizează starea de sănătate a organismului prin monitorizarea undelor electromagnetice emise de organe, țesuturi și celule.

Biorezonanța oferă informații despre imunitate, hidratarea și oxigenarea celulară, vitalitatea celulară, lipsa de minerale, vitamine, enzime, hormoni, funcționarea organelor și sistemelor corpului, precum și prezența patogenilor și riscurile asociate cu dezvoltarea diverselor afecțiuni.

Această metodă poate fi completată de ședințe de terapie energetică, care restabilesc echilibrul electromagnetic al organismului și furnizează recomandări privind dietele alimentare adecvate.

Terapia cu Ozon

Terapia cu ozon este o soluție naturală pentru tratarea diverselor afecțiuni prin utilizarea ozonului pentru detoxifierea organismului și îmbunătățirea circulației sanguine.

Această terapie poate fi folosită în tratamentul diverselor probleme de sănătate, precum dificultățile respiratorii, infecțiile, durerile articulare, artrita și alte boli cronice.

Ozonul, un gaz natural, poate fi utilizat pentru a spori aportul de oxigen în organism. Acest proces poate contribui la diminuarea stresului, întărirea sistemului imunitar și la îmbunătățirea stării generale de sănătate. În plus, poate ajuta la reducerea inflamațiilor și la accelerarea procesului de vindecare.

Terapia cu ozon poate fi de mare ajutor persoanelor care se confruntă cu diverse afecțiuni, precum oboseala cronică, astmul, alergiile, artrita și alte boli cronice.

×

Bine ați venit!

Apăsați pe unul dintre contactele noastre de WhatsApp de mai jos pentru a vă conecta cu un membru al echipei noastre.

×