Coșul de Cumpărături

No products in the cart.

Terapia cu Ozon (Ozonoterapia)

Ozonoterapia este un tratament naturist fără efecte adverse și reacții secundare dăunătoare, iar insuflațiile rectale sunt o metodă non-invazivă de administrare a acesteia.

Insuflațiile rectale cu Ozon

Terapia presupune introducerea unei canule foarte subțiri (aproximativ 6-7 centimetri) în rect, și insuflarea în colon a unei cantități de 300 ml de ozon. Canula folosită este mai subțire ca un supozitor, iar metoda nu presupune recoltarea sângelui, ca în cazul autohemoterapiei majore. 

Toate metodele de tratament au la bază protocoalele de lucru stabilite de Societatea de Ozonoterapie și sunt incluse în softul Generatorului de Ozon.

La nivelul colonului există vase de sânge foarte dezvoltate, cu o capacitate mare de absorbție, astfel încât ozonul ajunge imediat în circulația sistemică. Toată procedura durează aproximativ 10 minute și este lipsită de durere. 

Insuflațiile rectale cu ozon favorizează „curățarea” colonului de elementele dăunătoare pentru sănătatea noastră. Oxigenarea crescută a organelor vitale este ca urmare a unei mai bune eliberări a oxigenului din globulele roșii, iar ca reacție directă a organismului se înregistrează o creștere a producerii de antioxidanți.

Beneficiile Ozonoterapiei

Ca alte forme de terapie cu ozon, insuflația rectală s-a dovedit a fi un plus valoros prin tratarea cauzei problemei, oferind o ușurare completă mai degrabă decât o ușurare temporară a simptomelor.

Insuflarea rectală cu ozon este un tratament sigur și eficient, care oferă multe beneficii pentru sănătate. Unele dintre cele mai importante sunt:

  • Scad toxinele care pot exista în intestin.
  • Întărește sistemul imunitar și răspunsul la agresiunile externe.
  • Elimină bacteriile, paraziții, virușii și infecțiile;
  • Reface funcțiile intestinale, aducându-le la o stare optimă.
  • Reduce inflamația cronică în tot corpul.

Insuflațiile vaginale cu Ozon

Insuflațiile vaginale cu ozon reprezintă un tratament naturist 100% pentru chist ovarian și durerile asociate cu bolile inflamatorii pelviene (anexită).

Cu ajutorul unui speculum foarte subțire, se introduce în vagin o cantitate de 300 ml de ozon, care ajunge până în uter și pe trompele uterine. Efectul antibacterian și antiinflamator este astfel exercitat direct la locul afectării sistemului reproducător feminin. Oxigenarea locală a țesuturilor afectate reduce semnificativ durerea și senzația de usturime, inclusiv la afecțiuni precum infecții de tract urinar (ITU) sau candidoză.

De asemenea s-au înregistrat rezultate pozitive la persoanele care, anterior, au acuzat dureri în perioada premenstruală, având o menstruație fără durere în urma tratamentului. 

Fără a exista un studiu clinic în acest sens, s-a constatat de asemenea că femeile care se confruntau cu probleme de infertilitate și au efectuat insuflații vaginale pentru patologii asociate (ovar polichistic, candidoză, anexită) au reușit să rămână însărcinate.

×

Bine ați venit!

Apăsați pe unul dintre contactele noastre de WhatsApp de mai jos pentru a vă conecta cu un membru al echipei noastre.

×