Coșul de Cumpărături

No products in the cart.

Despre Noi

Mihaela Theodorou

Îndrumări de la terapeutul nostru holistic

Misiunea noastră este să te ajutăm să descoperi un nou stil de viață, să trăiești frumos și sănătos. Îți suntem alături pas cu pas și te îndrumăm să alegi terapiile de care ai nevoie.

Mihaela Theodorou

Terapeut Holistic

Despre Noi

Holistic Living s-a născut din pură pasiune și dragoste pentru oameni. Cu o echipă dedicată de profesioniști, ne propunem să îmbunătățim sănătatea celor care cred în refacerea prin natură, să asistăm persoanele cu pasiune pentru o viață holistică și să-i încurajăm pe cei care doresc o schimbare în bine.

După 13 ani în care a experimentat medicina alternativă în Statele Unite, Mihaela s-a specializat în abordarea ființei ca întreg, abordând terapiile alternative, și de asemenea în metode de prevenție și îmbunătățire a stilului de viață.

Am avut ocazia să explorez, să experimentez și să înțeleg cât de importante sunt prevenția și alimentația sănătoasă. Am învățat de la oameni cu experiență, dăruire și pasiune pentru sănătate prin abordări holistice și am înțeles că dacă vrei să fii diferența, tu trebuie să faci diferența.

Mihaela Carmen Theodorou
Terapeut Holistic

Pentru îndeplinirea misiunii noastre, ne ghidăm după 6 principii

Fii blând!

În abordarea holistică, folosim terapii non-invazive, eficiente, naturale și fără efecte secundare.

Natura reface!

Corpul nostru are o capacitate incredibilă de a-și păstra și restabili sănătatea. Credem în promovarea și stimularea acestui proces natural de recuperare.

Identificarea și tratarea cauzei

Simptomele sunt o manifestare externă a unui dezechilibru intern datorat unor factori de natură fizică, mentală sau emoțională. Cauza și manifestările bolii sunt importante în egală măsură.

Terapeutul – facilitator al recuperării

Principalul rol al unui terapeut este să îndrume clientul către un stil de viață sănătos, prin abordări holistice personalizate, empatie și înțelegere.

Refacerea persoanei ca întreg

Ne interesează persoana, nu boala. Considerăm că fiecare client este unic și are nevoie de o abordare personalizată nevoilor lui. Dincolo de simptomele comune ale bolii, identificăm și adresăm dezechilibrul interior pe toate nivelurile: fizic, psihic și emoțional.

Prevenția

Atunci când vorbim de prevenție, cu toții realizăm, măcar în linii mari, importanța ei: cu cât suntem mai atenți cu sănătatea noastră, cu atât avem șanse mai mari să prevenim anumite afecțiuni.

Un gram de prevenție valorează cât un kilogram de medicamente!

Filozofia Noastră

Ce înseamnă un stil de viață holistic?

1. Cum putem adopta acest concept

Un stil de viață holistic presupune a face în mod conștient alegeri pentru bunăstarea noastră fizică, psihică și emoțională.

Înseamnă să conștientizezi că aceste aspecte sunt interconectate și au influență una asupra celeilalte.

Gândurile tind să dicteze felul în care experimentăm ce se întâmplă în jurul nostru și au un impact asupra stimei de sine, a modului în care reacționăm în anumite situații și, în cele din urmă, asupra fericirii tale! Cum îți vorbești? Cât de îngăduitor și cât de înțelegător ești față de tine însuți?

Mihaela Theodorou: „Mie personal mi-a luat ceva timp să descopăr că pentru mine holistic înseamnă să devină constante în viața mea:

 • grija față de mine
 • conștiința de sine și
 • mindfulness
 • obiceiurile sănătoase
 • educația și dezvoltarea
 • personală.”

Abordarea holistică asupra vindecării înseamnă să ne amintim să avem grijă de fiecare parte a sinelui nostru și a vieții noastre și să conștientizăm că fiecare dintre aceste aspecte sunt conectate și importante în egală măsură. Stilul de viață holistic oferă o mulțime de beneficii, printre care:

 • Un mod mai clar de a vedea lucrurile;
 • Un nivel crescut de energie și fericire;
 • Mai puțin stres, anxietatea și senzație de copleșire;
 • Mai multă conștiință de sine și încredere să-ți atingi potențialul maxim;
 • Grija față de corp prin adoptarea unei diete sănătoase.

2. Găsește-ți moduri sănătoase de exprimare a emoțiilor.

Fie că e vorba de terapie, practicarea unui sport sau o pasiune artistică, găsește-ți o modalitate prin care să-ți exprimi emoțiile. Toate situațiile dificile prin care trecem și nu reușim să le exprimăm fac ca emoțiile negative să se adune în interior și să ne influențeze starea de sănătate.

3. Fii proactiv în dezvoltarea ta

Descoperă ce ți se potrivește și încearcă să dedici cât mai mult timp posibil acestei activități. Printre modalitățile prin care îți poți exprima emoțiile se numără și: ținerea unui jurnal, dansul, cântatul, construirea sau crearea de obiecte unor obiecte handmade.

4. Practică meditația și tehnici de mindfulness

„Cred că o parte importantă a stilului holistic este capacitatea de a fi prezent și conștient de ce se întâmplă aici și acum. Personal, este ceva cu care mă lupt, căci sunt adesea în situația în care mă gândesc la viitor în loc să fiu aici, în prezent. Practicarea meditației și a tehnicilor de mindfulness m-au ajutat enorm de mult.

Mindfulness-ul mă ajută să fiu conștientă de corpul meu și de emoțiile și gândurile mele. Mă ajută să rămân ancorată în realitate, calmă și conectată la ce se întâmplă în jurul meu”, ne mărturisește Mihaela Theodorou.

5. Schimbarea începe cu tine

De când am adoptat un stil de viață holistic, am început să fiu mai atentă la alimentele pe care le consum și la produsele pe care le cumpăr pentru casă. Aleg alimente naturale și sănătoase, dar și, de exemplu, produse de curățenie bio. Îți recomand să optezi și tu pe cât posibil pentru alimente și remedii făcute din ingrediente naturale.” – Mihaela Theodorou

6. Acordă-ți mai multă atenție

A avea grijă constant de tine e cea mai bună metodă de a preveni stresul, extenuarea și burn out-ul. O parte importantă în abordarea holistică este să îți asculți corpul și să-l tratezi cu iubire și respect. Acordă-i o pauză corpului tău atunci când simți că cedează.

7. Canalizează-ți energia pe lucruri esențiale

Fii conștient de lucrurile pe care îți canalizezi energia și asupra cărora îți îndrepți atenția! Timpul și energia sunt prețioase și nu ar trebui să le irosești pe lucruri care nu contează.

8. Concentrează-te pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine!

Stilul de viață holistic poate să însemne cu totul altceva de la persoană la persoană. Nu există principii pentru un stil de viață holistic general valabil. În principiu, este despre a avea grijă de tine pe toate planurile: minte, corp și suflet. E despre a fi conectat mereu cu tine însuți!

×

Bine ați venit!

Apăsați pe unul dintre contactele noastre de WhatsApp de mai jos pentru a vă conecta cu un membru al echipei noastre.

×