Coșul tau
Selectează o Pagină
0

Comandă de 200 de RON și ai livrare gratuită

Despre noi

Holistic Living s-a născut din pură pasiune și dragoste pentru oameni. Cu o echipă dedicată de profesioniști, ne propunem să îmbunătățim sănătatea celor care cred în refacerea prin natură, să asistăm persoanele cu pasiune pentru o viață holistică și să-i încurajăm pe cei care doresc o schimbare în bine.

După 13 ani în care a experimentat medicina alternativă în Statele Unite, Mihaela s-a specializat în abordarea ființei ca întreg, abordând terapiile alternative, și de asemenea în metode de prevenție și îmbunătățire a stilului de viață.

„Am avut ocazia să explorez, să experimentez și să înțeleg cât de importante sunt prevenția și alimentația sănătoasă. Am învățat de la oameni cu experiență, dăruire și pasiune pentru sănătate prin abordări holistice și am înțeles că dacă vrei să fii diferența, tu trebuie să faci diferența.”

Mihaela Carmen Theodorou

Terapeut Holistic

Pentru îndeplinirea misiunii noastre,

ne ghidăm după 6 principii:

Fii blând!

În abordarea holistică, folosim terapii non-invazive, eficiente, naturale și fără efecte secundare.

Natura reface!

Corpul nostru are o capacitate incredibilă de a-și păstra și restabili sănătatea. Credem în promovarea și stimularea acestui proces natural de recuperare.

Identificarea și tratarea cauzei

Simptomele sunt o manifestare externă a unui dezechilibru intern datorat unor factori de natură fizică, mentală sau emoțională. Cauza și manifestările bolii sunt importante în egală măsură.

Terapeutul – facilitator
al recuperării

Principalul rol al unui terapeut este să îndrume clientul către un stil de viață sănătos, prin abordări holistice personalizate, empatie și înțelegere.

Refacerea persoanei ca întreg

Ne interesează persoana, nu boala. Considerăm că fiecare client este unic și are nevoie de o abordare personalizată nevoilor lui. Dincolo de simptomele comune ale bolii, identificăm și adresăm dezechilibrul interior pe toate nivelurile: fizic, psihic și emoțional.

Prevenția

Atunci când vorbim de prevenție, cu toții realizăm, măcar în linii mari, importanța ei: cu cât suntem mai atenți cu sănătatea noastră, cu atât avem șanse mai mari să prevenim anumite afecțiuni.

Un gram de prevenție valorează cât un kilogram de medicamente!